Kosten PCR-testen met COVID reisdocument
☝Klik - Bestel Vandaag!☝

Zo plan je een PCR test met Reisverklaring in Haarlemmermeer

Zo plan je een PCR test met Reisverklaring in Haarlemmermeer

Als jij een PCR test met Reisverklaring in Haarlem en in de buurt: Overveen, Heemstede, De Glip, Halfweg, Bloemendaal, Vijfhuizen, GGD Hofgeest, en Zandvoortmermeer in wilt plannen, dan kun je de resultaten gebruiken om mee op reis te gaan. Je moet kunnen aantonen dat je gezond bent en dat je het coronavirus niet bij je draagt en daarvoor moet je een recent negatief testresultaat kunnen laten zien. Deze mag vaak niet langer dan 72 uur geleden zijn afgenomen, dus timing is belangrijk. Wil jij een PCR test inplannen om te kunnen reizen, dan is dat niet moeilijk. Als je de onderstaande instructies volgt kan er weinig misgaan en verloopt alles vast voorspoedig. Vind Coronatesten in de locaties Vijfhuizen, Halfweg en De Glip.

Online een PCR test met Reisverklaring in Haarlem of in de regio: Heemstede, Vijfhuizen, De Glip, reisverklaring Overveen, reis verklaring Zandvoort, Hofgeest, Bloemendaal, en Halfwegmermeer inplannen

Als je weet wanneer je gaat reizen, dan kun je je PCR test in Haarlemmermeer inplannen. Je leest dan even goed de regels door waarmee je te maken krijgt als je het land van bestemming binnen wilt. Soms is alleen een recente PCR test niet voldoende als deze meer dan 24 uur geleden is afgenomen, bijvoorbeeld. Met die informatie ga je online en kies je bij jouw testcentrum een tijd en een datum uit voor jouw afspraak. Zorg ervoor dat deze afspraak minder dan 3 dagen voor je vertrek plaatsvindt. Verder zijn er nog enkele andere punten om rekening mee te houden. Bekijk ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Haarlem.

  • Plan een standaard PCR test in met Reisverklaring en niet een PCR sneltest of een antistoffentest. Deze worden in de meeste landen niet als voldoende bewijs gezien om binnengelaten te mogen worden.
  • Het is ook belangrijk dat je weet wanneer je je resultaten ontvangt. Bij een PCR test met Reisverklaring in Haarlemmermeer die in de ochtend plaatsvindt krijg je die ’s avonds dezelfde dag al. Heb je je afspraak in de middag gepland, dan ontvang je ze de avond de dag erna pas.

De test afnemen

Spoed PCR-test incl. gratis reiscertificaat bij testlocaties in Haarlem, [nearby] en [nearby]

Het inplannen van de test neemt dus maar enkele minuten in beslag en doe je snel vanaf je telefoon, tablet of pc. Als het zover is, dan ga je naar het testcentrum. Daar nemen ze met een wattenstaafje wat slijm uit je beide neusgaten. Dat doet geen pijn, maar het is wel een vervelend gevoel. Gelukkig is het zo gedaan en sta je binnen 15 minuten weer buiten. Het afnemen van de test kan dus bij een testcentrum in je buurt en neemt nauwelijks tijd in beslag. Afspraak maken in Haarlem of omgeving Vijfhuizen, Halfweg.

De resultaten ontvangen en op reis

Nu kun je wachten tot je de resultaten ontvangt en deze krijg je via e-mail. Zijn ze negatief, dan wordt je Reisverklaring direct ook meegestuurd en kun je theoretisch direct vertrekken. Zijn ze positief, dan mag je uiteraard niet reizen. Vergeet niet dat je ook weer terug moet. Dat betekent dat je de hele procedure nog een keer moet doorlopen in het land waar je bent om Nederland weer binnen te mogen. Dan lees je de regels die hier gelden goed door en zou het geen probleem moeten zijn om weer terug te komen. Reizen wordt momenteel afgeraden, maar als je toch moet, dan is het regelen van de papieren zo gedaan.