Kosten PCR-testen met COVID reisdocument
☝Klik - Bestel Vandaag!☝

PCR test met Reisverklaring in Haarlem nodig? Zo gaat het in zijn werk

PCR test met Reisverklaring in Haarlem nodig? Zo gaat het in zijn werk

Als je een PCR test met Reisverklaring in Haarlem wilt laten afnemen, dan wil je de grens over kunnen. Momenteel is dat wat lastiger, omdat men reizen afraadt en zeker wil weten dat je gezond bent als je een ander land bezoekt. Er zijn maar weinig manieren waarop je dat officieel kunt aantonen en de gemakkelijkste manier is met een PCR test met Reisverklaring. Deze test mag dan niet meer dan 72 uur voordat je vertrekt zijn afgenomen om nog geldig te zijn. Maar hoe plan je zo’n test in en hoe gaat dat dan verder?

De PCR test met Reisverklaring in Haarlem inplannen

Het inplannen van je PCR test is niet moeilijk. Dat doe je online door naar je testcentrum in Haarlem te gaan en daar een tijd en een datum uit te kiezen die voor jou geschikt zijn. Deze selecteer je en je meldt je aan. Wat wel iets lastiger is, is dat je de tijd zorgvuldig moet uitkiezen. Daarvoor lees je de regels en richtlijnen waar je in jouw land van bestemming mee te maken krijgt goed door. Meestal mag de test niet meer dan 3 dagen voor vertrek zijn afgenomen, dus met die informatie weet je wanneer dat moet zijn. Koop PCR-test met reisdocument in de locaties Hofgeest en Halfweg.

Het afnemen van de test in Haarlem

Nadat je de test hebt ingepland moet je op de juiste tijd op het testcentrum verschijnen. De test zelf is zo gedaan en al met al ben je niet meer dan 15 minuten binnen. Je gaat zitten en met een wattenstaafje wordt het slijm diep uit beide neusgaten. Dit doet geen pijn, het gaat erg snel, maar het gevoel wordt wel vaak als vervelend omschrijven. Jij gaat weer naar huis en je monsters gaan naar het laboratorium waar ze worden gekweekt. Na een aantal uren kan dan beoordeeld worden of er deeltjes van het coronavirus aanwezig waren. Met een standaard PCR test kan dat al in een heel vroeg stadium worden aangetoond. Bekijk ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Haarlem.

Je ontvangt de resultaten en de reisverklaring

Heb je de test in de ochtend laten afnemen? Dan zijn de resultaten diezelfde avond bekend en krijg je ze via e-mail opgestuurd. Als de test in de middag gedaan is, dan krijg je de tijdens de avond de dag erna. Als er geen virusdeeltjes in je monster zijn gevonden, dan is het resultaat negatief en wordt direct je Reisverklaring ook meegestuurd. Is het virus we aangetroffen, dan moet je naar huis, in quarantaine en neemt de GGD contact met je op. Afspraak maken, zelfde dag testen in Haarlem!

Doe geen andere coronatest

PCR-test inclusief kosteloos reiscertificaat bij teststraten in Haarlem, [nearby] en [nearby]

Als je zeker wilt weten dat je de grens over mag, dan is een PCR test met Reisverklaring uit Haarlem daar het belangrijkste document voor. Neem dus geen risico en doe geen PCR sneltest of antistoffentest om dat mee te bewijzen. Deze heb je soms wel nodig als ondersteunende documenten, maar het belangrijkste is dat je een negatieve standaard PCR test kunt laten zien. Lees de regels van het land waar je naartoe gaat grondig door, zodat je straks zorgeloos de grens over kunt.

Kosten PCR-testen met COVID reiscertificaat
☝Klik - Bestel Vandaag je test!☝