Kosten PCR-testen met COVID reisdocument
☝Klik - Bestel Vandaag!☝

Een PCR test met Reisverklaring in Heemstede is zo gedaan

Een PCR test met Reisverklaring in Heemstede is zo gedaan

Als jij wilt reizen, dan moet je met een PCR test met Reisverklaring in Heemstede of in de omgeving: Vijfhuizen, Zwaanshoek, Weerestein, Haarlem, De Glip, Bennebroek, en Vogelenzang bewijzen dat je gezond bent. Deze test moet recentelijk (minder dan 72 uur geleden) zijn afgenomen en moet uiteraard negatief zijn. Dit klinkt lastig en kan ervoor zorgen dat je een reis toch uitstelt. Ook al wordt reizen momenteel afgewezen, er zijn wel situaties waarin je graag de grens over zou willen. Zit jij in zo’n situatie, dan moet de PCR test je niet tegenhouden, want inplannen en uitvoeren is veel gemakkelijker dan je misschien denkt. Bekijk ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Heemstede.

Online je PCR test met Reisverklaring in Heemstede inplannen

Omdat je online een afspraak bij je testcentrum in Heemstede en in de omgeving van commerciële testlocatiestest straat Haarlem, De Glip, reiscertificaat Zwaanshoek, Vijfhuizen, Weerestein, Vogelenzang, en Bennebroek maakt, is het inplannen echt zo gebeurd. Je kijkt welke tijden worden aangeboden en kiest daar een geschikte optie uit. Bij het online inplannen moet je wel letten op enkele aandachtspunten.

  • Plan altijd een standaard PCR test in en geen sneltest of antistoffentest. Deze laatste twee zijn goedkoper en je hebt de resultaten sneller, maar ze fungeren niet als voldoende bewijs. Een standaard PCR test is namelijk betrouwbaarder in een vroeg stadium van besmetting.
  • Lees de regels van het land van bestemming goed door. Hoe lang zijn de documenten geldig? Heb je ondersteunende documenten nodig?
  • Wanneer krijg je de resultaten? Soms is dat dezelfde avond en andere keren de avond erna. Het is belangrijk dat je ze krijgt voordat je vertrekt.

De afspraak zelf

Nadat je de juiste datum en tijd voor je PCR test met Reisverklaring in Heemstede hebt gevonden, is het een kwestie van opdagen bij je testcentrum. Daar wordt wat slijm uit je beide neusgaten opgenomen met een wattenstaafje. Dit gaat snel en is pijnloos. Sommige mensen vinden we dat het gevoel vervelend is. Gelukkig sta je van begin tot einde binnen 15 minuten weer buiten en is het alleen een kwestie van afwachten. Je monster wordt op de kweek gezet en na een aantal uren wordt dan duidelijk of dat coronavirusdeeltjes bevat of niet. Koop Haarlem in de regios De Glip en Haarlem.

De uitslag

Afhankelijk van wanneer je de afspraak had ingepland krijg je de uitslag dezelfde avond of de volgende avond. Was deze negatief, dan wordt je Reisverklaring ook direct meegestuurd. In principe kun je vanaf dat moment tot 72 uur na de afname zorgeloos vertrekken. Was je uitslag positief, dan mag je uiteraard het land niet uit. Je moet dan naar huis en in quarantaine. De GGD neemt contact met je op en begeleidt je tot je weer beter bent. Afspraak maken in Heemstede, De Glip of Haarlem.

Terug komen naar Nederland

Het is ook goed om te weten dat je voor je terugkomst in Nederland weer dezelfde procedure door moet lopen. En dat in het land waar je op dat moment bent. Om dat te doen bekijk je de regels die hier gelden en zorg je ervoor dat je daar alle papieren voor verzamelt. Op die manier is terugkeren naar Nederland ook geen probleem en verloopt je reis vast voorspoedig. Het enige wat nodig is, is kennis van de regels in het land van je bestemming en een goede planning.

Kosten PCR-testen met COVID reiscertificaat
☝Klik - Bestel Vandaag je test!☝